Darten in Tilburg

In ons café in de Noordstraat te Tilburg, kan in een ongedwongen en vooral gezellige sfeer een drankje genuttigd worden. Maar u kunt hier ook terecht om een feestje te vieren. Vier uw verjaardag, jubileum, afstudeerfeest etc. etc. bij ons en maak er een onvergetelijke dag van samen met uw familie en vrienden. 
Darten
Omdat de nummering zo door elkaar loopt, speelt geluk een veel minder belangrijke rol. De nummering is nu zo geplaatst dat naast ieder hoog getal twee lage getallen zitten; 20, 1 en 5; 19, 7 en 3; 18, 1 en 4; 17, 2 en 3. Het gebruik van deze nummering zorgt ervoor dat niet de speler met het meeste geluk wint, maar de speler die de techniek het best beheerst.

Van oudsher is Boulevard Café de plaats waar veel verenigingen hun 'thuis' hebben. Ook vandaag de dag is dit nog steeds het geval. Kiest u ook voor Boulevard Café als thuishaven? Onderstaande vereniging ging u al voor.
  • Dartvereniging Dart Devils   
Heb je zin gekregen om een potje te darten? Kom dan gezellig naar Boulevard Café in Tilburg voor een potje darten onder het genot van een hapje en een drankje.